2012. február 21., kedd

Piros konyhát szeretnék!

Ha ilyesmiben gondolkodtok, mindenképpen vágjatok bele! DE! Alaposan meg kell fontolni egy-két dolgot.


Kedvencem: ernestomeda








 Ha a konyhabútorhoz a piros színt választjátok, a konyha valószínűleg a lakás központi eleme lesz. Olyan helyen ajánlom, ahol nagy tér áll rendelkezésre. A piros színt lehet a teljes felületen használni, de jobb, ha blokkok szerint elosztva egy másik színnel kombinálva készül a konyha. 







Piros konyhát rusztikus és modern stílusban egyarán választhattok. Érdemes a konyhába könnyen tisztítható felületeket tervezni, a lakk konyha például ilyen szempontból tökéletes. Ha valakinek túl rideg lenne ez a felület, választhat munkapultnak egy szép tömörfa lapot, vagy természetes követ, márványt, gránitot, vagy ezek utánzatát. 

Akkor ajánlom a piros szín választását, ha az enteriőr színösszetétele a piros színnel nem ellenkezik, van egy-két piros kiegészítő, egyéb piros darab, ami átmenetet teremt a színek között. Ilyenkor a fal és a padló színe lehetőség szerint ne legyen túl hangsúlyos. Falszínnek szép lehet egy sötétebb szín, grafit szürke, olivzöld, vagy fehér, törtfehér. Természetesen minden az adott helyzettől függ.

Piros bárszéket vagy ebédlő széket is választhattok például ehhez a garntiúrához.


http://www.csm.toscana.it/ http://www.desicucine.it/http://www.arreda.net/http://www.egyedikonyhabutor.net/; www.ernestomeda.it

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése