2012. február 18., szombat

Lakástrend kiállítás a Millenárison


Az idén 15 éves Lakástrend kiállítás 2012. 03. 02. napjától 2012. 03. 04. napjáig tekinthető meg a Millenáris Park "B" épületében, a Teátrumban. 

Egy kis ízelítő:

"A Lakástrend Kiállítás központi eseményeként a 11 éve működő 'madeinhungary' tárlat a legkiválóbb hazai designerek munkáinak bemutatkozó eseménysorozata, melynek tervezői többek között a 100% Design London kiállításán is képviselik hazánkat. A kiállítás célja, hogy a legkiválóbb hazai formatervezők és iparművészek munkáit képviselje. Itt kerül átadásra a 'madeinhungary' és a PannonArts által patronált, rangos elismerés, az Év Ékszere Díj.


Fotókiállítás - Tombor Zoltán nemzetközi hírnevű fotóművész Absolutely című fotókiállítása, először a nagyközönség számára

Fodrász sarok személyreszabott tanácsadással és professzionális minőségű Schwarzkopf Professional termékekkel, a budapesti LUV STYLE és a tatabányaiSÉRÓ BÁRÓ fodrászcsapat közreműködésével a Lakástrend kiállítás területén
Designer Store és Designer Show-Room a Lakástrend területén : a Budapest Essential Looks tervezőinek legújabb kollekcióival, a Designer Store-ban 20%-os kedvezménnyel!
2012 tavasz-nyári színtrendek a sminkedben, avagy, miként használd a trendszíneket az egyéni színtípusodnál! Megmutatja Neked a Laksátrend kiállítás területén a Kreatív sminkműhely csapata"



http://www.millenaris.hu/kiallitasok/indul-a-tavaszi-trendfesztival/lakastrend.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése