2012. március 2., péntek

Gogoo Kids Fashion & Lifestyle - érdemes benézni!





A belváros szívében lévő boltba lépve az ember egy pillanatra Londonban érezheti magát. Fehér padló, nagy ablakok, skandináv design szerint beredezett enteriőrben színes gyerekholmik kavalkádja fogad. A tulajdonosok törekvése, hogy a gyermekvilágban a minőséget képviselve olyan játékokat, ruhákat, bútorokat ajánljanak a közönségnek, amelyek által gyermekeink készségei, szépérzéke fejlődik, és kényelemben, biztonságban élvezhetik a játékot.









Választásuk ezért olyan márkákra esett, amelyek a fentiekre maximálisan odafigyelnek. A gyerekruhák az angol No Added Sugar és a Katvig dán cégtől valók, a játékok a szintén dán Bobles illetve az amerikai Klutz valamint a francia Djeco színes, színvonalas fejlesztői. A bolt profiljához tartozik, bár nem elsődlegesen, a design gyerekbútorok forgalmazása, például a MAGIS műanyag székei, kutyái, eredeti miniatűr Panton chair a Vitra-tólArne Jacobsen 7-es junior széke és még pár más érdekesség, amelyek, bár az áruk nem alacsony, de design temrékekről lévén szó, maximálisan szolgálják a kényelmet és biztonságot, lekerekített éleikkel, könnyű mozgathatóságukkal gyerekek számára ideálisak. 






A játékok közül nekem nagyon tetszettek a Bobles habkönnyű mozgásfejlesztői illetve a Klutz angol készségfejlesztő könyvei, amelyek már egész pici kortól ajánlottak.

A webshop is lassan indul, így a bevált dolgokat már otthonról az ágyból is megrendelhetjük, ami gyerekkel nagy előnyt és kényelmet jelent!

Forrás: http://www.facebook.com/Gogoo.Kids?ref=ts&sk=wallhttp://www.gogoo.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése